FOTO / Edith şi Ştefania de la "Mireasă pentru fiul meu", înainte şi după machiajul profesionist. De la fete simple, la vedete de televiziune

+6 click pentru
galerie

sursa: captura video

 În platoul "Mireasă pentru fiul meu" a intrat astăzi sora Mihaelei Rădulescu, Anca, o machioză de succes. Aceasta le-a ajutat pe Edith şi pe Ştefania să arate la fel ca marile vedete de televiziune.
Anca Rădulescu le-a dat cele mai bune sfaturi de frumuseţe fetelor din Casa Mireselor. Edith şi Ştefania au fost norocoasele care au avut parte de un machiaj profesionist, iar rezultatul este...UAU!
Machiate natural, dar totodată sofisticat, atât pentru Edith, cât şi pentru brunetă, schimbarea este una foarte mare. Cele două concurente arată foarte bine la final, cu ajutorul Ancăi Rădulescu.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2017 este un reality-show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 10:50 -13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbata de la 14:00-16:00 şi de la 17:00 la 19:00. În rest, telespectatorii pot urmari show-ul, non-stop, pe AntenaPlay.
S.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro