FOTO / El – sărbătoritul, dar tot Andrada a fost în centrul atenţiei! Cum a petrecut Valentin, fost concurent de la MPFM, de ziua lui!

+6 click pentru
galerie

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU. A fost sărbătoare mare în cuplul Andrada – Valentin, foşti concurenţi ai reality-show-ului matrimonial! Şi asta pentru că a fost ziua de naştere a logodnicului frumoasei tinere. Valentin a făcut publice multe poze de la ziua sa şi, deşi, el era sărbătoritul, Andrada a fost cea care a atras privirile tuturor cu ţinuta ei.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU. Valentin, unul dintre cei mai controversaţi foşti concurenţi de la MPFM, a urcat pe o reţea de socializare mai multe fotografii, iar într-una dintre ele apare alături de logodnica sa la restaurant. În timp ce el e îmbrăcat într-un tricou şi jeanşi, Andrada, a strălucit într-o rochie de catifea de culoare bleaumarin.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU. Cei doi foşti concurenţi de la MPFM sunt în Spania de dinainte de Paşte. Ultima dată ei au postat imagini din oraşul Zaragoza.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU. "La mulți ani, Soare! <3 Multă bucurie, fercire, iubire până la adânci bătrâneți!", "La mulţi ani, Valentin!", "A fost o dublă sărbătoare şi mă bucur enorm că aţi petrecut aşa frumos.😍😍😍" sunt doar trei dintre mesajele primite de ziua sa de la fani de Valentin, fost concurent de la MPFM.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU a fost un reality-show matrimonial, prezentat de Paula Chirilă şi difuzat pe Antena 1, care s-a terminat pe 4 martie. Emisiunea a ajuns la șase sezoane de succes și a ajutat zeci de foști concurenți să își găsească jumătatea. În finala ultimului sezon, după ce Alina a fost eliminată au rămas următorii concurenţi: Edith, Adriana, Georgiana, Mihaela, Mihai, Mădălin, Geo şi Petru.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro