FOTO/ El şi-a făcut schimbare de look, dar soţia lui a captat toată atenţia! Partenera lui James Rodriguez şi-a expus formele la plajă

+5 click pentru
galerie

Sursa foto: hepta

Un fotbalist celebru a fost surprins la plajă în timp ce se distra alături de familia sa. Toată atenţia s-a îndreptat asupra soţiei lui, care are un fizic foarte atrăgător.

Este vorba de James Rodriguez şi Daniela Ospina. Dacă în urmă cu câţiva ani soţia lui era acuzată că arată ca un "travestit", acum este total schimbată. În 2014 şi-a făcut câteva operaţii estetice şi pe parcurs a făcut sport, ajungând acum să aibă un fizic pe care multe alte femei şi l-ar dori.

Cei doi şi-au petrecut ziua de ieri pe o plajă din Miami, Florida, alături de fetiţa lor, Salome. Costumul de baie minuscul al Danielei Ospina a întors foarte multe capete. Abdomenul, sânii şi fundul au oferit un adevărat deliciu bărbaţilor din jurul lor.

James David Rodríguez Rubio, în vârstă de 24 de ani, cunoscut ca și James Rodríguez sau simplu James, este un fotbalist columbian care evoluează la clubul spaniol Real Madrid și la echipa națională de fotbal a Columbiei.

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro