FOTO EXCLUSIV / Copil şi la 65 de ani! Horaţiu Mălăele, pus la punct de mama sa, în văzul lumii!

+7 click pentru
galerie

 

Cu siguranța nu există român care sa nu știe cine este Horaţiu Mălaele!
Actor, regizor, caricaturist, familist convins, domnul Mălaele nu a fost în atenţia presei cu niciun scandal, nu şi-a spălat rufele în public, dimpotrivă ne-a făcut de multe ori mândri că îi suntem contemporani.
Dacă mulţi actori faimoşi ai României, trăiesc de pe o zi pe alta, Horaţiu este unul dintre cei mai bogaţi din breasla sa! Cu o avere considerabilă, o vilă de aproximativ 300.000 mii de euro şi multe bunuri personale, Mălăele îşi trăieşte viaţa liniştit, joacă teatru şi atât.
Şi joacă bine, de multe ori cu casa închisa! Ce face Mălăele când nu joacă teatru? Iese în oraş cu mama... Nu mama copiilor lui, ci cu mama lui! Aşa l-au  surprins reporterii Spynews.ro într-o zi, înainte să se traga cortina la National.
Actorul îşi juca propria piesă. Ajuns la un raion de sucuri naturale, echipat corespunzător, geacă, căciula groasă pe cap şi ochelarii rotunzi nelipsiţi, Horaţiu un copil cuminte la 65 de ani, că doar  tot copil rămâne, îşi ascultă mama cuminte care îl sfătuia exact ce să-şi stoarcă: sfeclă pentru inimă şi ficat, mango pentru vedere, avocado pentru colesterol şi ţelina... ştii tu puiule pentru ce!
Aşa pare că îl sfătuieşte mămica lui şi el ascultă şi execută, deoarece dacă nimeni nu a reuşit să-i facă regia, mama e una singură şi ce zice ea e lege!
Am plecat zâmbind şi ne-am dus cu gândul la un film în care nu a jucat Mălăele dar i s-ar fi potrivit manuşă: Stai ca trage mama!

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.

R.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro