FOTO EXCLUSIV / Dansatoarea preferată a maneliştilor, pozată goală într-o cameră de hotel! A născut în urmă cu câteva luni, dar are trup de zeiţă

+3 click pentru
galerie

FOTO EXCLUSIV / Dansatoarea preferată a maneliştilor, pozată goală într-o cameră de hotel! A născut în urmă cu câteva luni, dar are trup de zeiţă © Facebook

Una dintre cele mai dorite brunete din showbiz-ul românesc ştie cum să pună toată suflarea sexului tare pe jar. Dansatoarea preferată a maneliştilor a fost surprinsă într-o ipostază de-a dreptul fierbinte, iar imaginile sunt interzise cardiacilor.

Larisa Munteanu, căci despre ea este vorba, dansatoarea preferată a cântăreţilor de manele știe cum să sucească mințile bărbaților.

Recent, senzuala brunetă a fost surprinsă într-o ipostază fierbinte şi care cu siguranţă o să stârnească cele mai ascunse gânduri ale bărbaţilor. Mai exact, favorita lui Florin Salam s-a lăsat fotografiată în costumul Evei, într-o cameră de hotel. Şi cu toate că a devenit mamă, în urmă cu câteva luni, Larisa Munteanu se poate mândri cu un trup bine definit. Se pare că, bruneta nu ratează nicio ocazie să-şi expună formele senzuale ori de câte ori are ocazia.    

Larisa Munteanu s-a făcut remarcată în showbiz-ul autohton ca dansatoare de manele şi asta datorită mişcărilor foarte provocatoare şi lipsa totală de inhibiţii, dar şi prin energia incredibilă pe care o avea în timpul show-urilor extrem de senzuale făcute în faţa admiratorilor ei. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro