FOTO EXCLUSIV / El este bărbatul care o face fericită în fiecare zi pe bunăciunea de la „Chefi la Cuţite”

+4 click pentru
galerie

FOTO EXCLUSIV / El este bărbatul care o face fericită în fiecare zi pe bunăciunea de la „Chefi la Cuţite” © Facebook

Bomba sexy din echipa lui Cătălin Scărlătescu ce face furori cu fizicul ei, dar şi cu abilităţile de bucătar, în emisiunea „Chef la cuţite”, are ochi doar pentru un singur bărbat. Spynews.ro a aflat cine este cel care o face fericită în fiecare zi pe senzuala animatoare. 

Puţini sunt cei care ştiu cu adevărat cine îi aduce zi de zi zâmbetul pe buze   senzualei animatoare cu veleităţi de bucătar ce face senzaţie în emisiunea „Chefi la Cuţite”, Angie Moisescu. Cu toate că este una dintre cele mai râvnite domnişoare din viaţa de noapte a Capitalei şi este curtată de fel şi fel de bărbaţi, „Bad Angie”, aşa cum este cunoscută prin cluburile de fiţe din Bucureşti, acolo unde prestează ca animatoare, are ochi pentru un singur bărbat care o face să se simtă împlinită. 

Când vine vorba de familie, Angie Moisescu se poate considera o femeie împlinită pe deplin. Și totul se datorează micuţului Darius, băieţelul dansatoarei, în vârstă de nouă ani. El este cel care îi umple sufletul de fericire animatoarei atunci când ajunge acasă după o zi plină de muncă. Mai mult decât atât, bunăciunea din echipa lui Cătălin Scărlătescu, poate candida cu succes la titlul de cea mai responsabilă mamă. Angie Moisescu face tot ce-i stă în putinţă să-l răsfeţe pe cel mic ori de câte ori are ocazia. 

Angie Moisescu este tânăra dansatoare ce a făcut un spectacol de zile mari atunci când s-a prezentat în faţa celor trei juraţi ai emisiunii „Chefi la Cuţite”. Cunoscută drept „Bad Angie, dansatoarea, în vârstă de 30 de ani, este originară din Brăila, dar s-a mutat de câţiva ani în Capitală. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro