FOTO EXCLUSIV / Nicu Maharu, apariţie surprinzătoare într-un centru SPA! Măcinat de o boală necruţătoare, celebrul bărbat profită din plin de fiecare clipă

+3 click pentru
galerie

FOTO EXCLUSIV / Nicu Maharu, apariţie surprinzătoare într-un centru SPA! Măcinat de o boală necruţătoare, celebrul bărbat profită din plin de fiecare clipă © Facebook

Nicu Maharu, grav bolnav, pare să trăiască în fiecare zi ca şi când ar fi ultima. Zilele trecute, celebrul bărbat a surprins pe toată lumea când şi-a făcut apariţia într-un renumit centru SPA din Capitală.

Chiar dacă este măcinat de o boală necruţătoare, Nicu Maharu nu ezită să trăiască pe „picior mare” şi să se răsfeţe din plin. Recent, bărbatul a avut o apariţie de-a dreptul surprinzătoare la unul dintre centrele SPA din Bucureşti. Acolo unde bărbatul s-a dus să se relaxeze pentru câteva ore. Îmediat ce şi-a schimbat vestimentaţia, „Regele petrecerilor” s-a îndreptat glonţ spre una dintre piscinele din respectiva locaţie. Asemenea unui copil, bărbatul care odinioară dădea startul petrecerilor cu ştaif din Bucureşti s-a bălăcit minute bune în jacuzzi. Iar ca tacâmul să fie complet, Nicu Maharu a ţinut să imortalizeze momentele minunate pe care le-a petrecut în centrul respectiv. Cu ajutorul unui prieten, Nicu Maharu a fost protagonistul unui şedinţe foto organizate ad hoc. Fostul iubit al Simonei Sensual a abordat o poziţie impunătoare, în mijlocul piscinei, cu braţele larg desfăcute, ce-i scotea în evidenţă multitudinea de tatuaje.

Nicolae Molea, cunoscut în lumea mondenă drept Nicu Maharu`, s-a făcut remarcat în urma relației pe care a avut-o cu Simona Sensual, precum și în urma declarațiilor de-a dreptul spumoase despre ce se întâmpla între ei doi prin dormitor. Acum însă, situația lui este de-a dreptul delicată, el recunoscând că suferă de cancer.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro