FOTO EXCLUSIV / Petrecere de pomină organizată de o bombă-sexy din showbiz pentru iubitul ei! Cum a reuşit să-l surprindă pe bărbat

+3 click pentru
galerie

Este tânără, sexy şi blondă şi, totodată, una dintre cele mai râvnite starlete din showbizz-ul românesc, Pe scurt, ea e Raluca Podea şi, recent, şi-a surprins iubitul cu o petrecere surpriză.
Se pare că celebritatea, banii, vacanţele scumpe, revistele pentru bărbaţi pe a căror copertă am regasit-o de multe ori, nu mai par să o satisfacă pe Raluca. Diva îşi doreşte linişte şi un tată pentru superbul ei baieţel, David, şi de ce nu, pentru viitorii ei copii.


Zicala “Trebuie să săruţi multe broaşte, până să îţi găseşti prinţul” i s-a potrivit de minune şi Ralucăi Podea. Din câte se pare, efortul a meritat, pentru că superba blondină l-a găsit pe bărbatul pe care îl căuta de multă vreme..

Acesta este un tip discret din fire, deşi se trage dintr-o familie celebră, Pastramă, el fiind văr primar cu o Raluca lui Pepe. Florin nu o priveşte pe Raluca Podea ca pe un trofeu sau ca pe o cetate deja cucerită, ci dimpotrivă, ca pe viitoarea lui soţie şi mamă a copilului lui.Ei bine, acest lucru nu a rămas nerăsplătit. Marţi,  Florin a împlinit 38 de primăveri şi a fost surprins cu o cină frumoasă, alături de familie şi de prietenii apropiaţi, maestră de ceremonii fiind, evident, chiar iubita lui.
Ca o viitoare nevastă grijulie, Raluca Podea s-a ocupat de toate detaliile legate de meniul sofisticat, de băuturile fine,dar şi de tortul specaculos, ornat cu o poză în care Florin apărea alături de Raluca şi de fiul acesteia, David.

Mesajul de pe tort a fost şi el pe măsură: "Pentru cel mai frumos prinţ,, un călduros “La Mulţi Ani”.Cuvinte şi fapte mari, ne fac să anticipam că în curând Raluca Podea va primi titlul de “Prinţesa” Raluca Pastramă".

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

B.R.
 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro