FOTO EXCLUSIV / Raluka nu se mai potoleşte! După scenele fierbinţi cu Jo, vedeta a sărutat un manechin!

+4 click pentru
galerie

Raluka, una dintre cele mai apreciate artiste de pe scena muzicală românească, se califică cu succes la titlul de cea mai nonconformistă vedetă din showbiz-ul autohton. După ce a fost protagonista unei scene fierbinţi cu Jo, focoasa roşcată a comis-o din nou. De data acesta, un manechin a fost „victima” artistei.  

Zilele trecute, Raluka a mers într-un club de fiţe din Bucureşti pentru a se distra alături de câţiva pritenei. Îmbrăcată lejer, cu un hanorac larg pe care l-a asortat cu cu o pereche de ochelari de protecție, vedeta a avut o apariție de senzaţie, în clubul cu pricina.  

Cu toate acestea, la un moment dat, artista a fost protagonista unui episod de-a dreptul uimitor ce a lăsat întreaga audienţă cu gura căscată. Mai exact, în mijlocul distracţiei, Raluka s-a apropiat de un manechin din plastic şi l-a sărutat cu patos. Totul petrecându-se sub privirile pline de uimire ale prietenilor vedetei care nu s-au sfiit să imortalizeze momentul de romantic dintre roşcată şi figurina din plastic. 

În altă ordine de idei, Raluka nu este la prima păţaniei de genul acesta. În urmă cu câteva săptămâni, focoasa artistă a fost protagonista unui moment fierbinte. Mai exact, Raluka s-a pupat, în văzul tuturor, cu colega ei de breaslă, Jo. Cele două artiste nu au mai ţinut cont de nimeni şi nimic şi au dat liber sentimentelor fără să le pese de ochii curioşilor din jurul lor.  

Raluka, pe numele ei real Alexandra Raluca Nistor, s-a născut în Deva, este o cântăreață română de muzică dance-house. Începând cu primăvara anului 2009 Raluka a colaborat cu DJ Sava în vederea producerii unor discuri single. Primele două cântece promovate: „September” și „I Like (The Trumpet)” s-au bucurat de reacții favorabile, atât din partea publicului, cât și a presei.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro