FOTO EXCLUSIV / „Suleyman de România” a devenit tată!

+2 click pentru
galerie

FOTO EXCLUSIV / „Suleyman de România” a devenit tată! © Facebook

Bucurie mare pentru unul dintre cei mai apreciaţi artişti din industroa muzicală românească. Soţia lui Gazi Demirel a adus pe lume o fetiţă perfect sănătoasă, într-o clinică din Capitală, atât mama, cât şi copilul sunt bine.

În această dimineaţă, Mădălina, soţia cântăreţului Gazi Demirel , a născut o fetiţă perfect sănătoasă. „Sultanul muzicii turceşti din România” a aşteptat cu sufletul la gură venirea pe lume a copilulşui. Fetiţa lui Gazi Demirel şi a Mădălinei a primit din partea medicilor nota 10, cântărind 2.800 de grame şi având  48 de centimetri. 

„Sunt foarte fericit şi emoţionat. Soţia mea, Mădălina, a născut azi dimineaţă. Prinţesa noastră, Meryam Ilinca Cansuver Demirel, a venit pe lume la ora 7.35”, a declarat, în exclusivitate pentru Spynews.ro, Gazi Demirel.  

Gazi Demirel s-a făcut remarcat în showbiz-ul autohton ca cel mai îndrăgit interpret de muzică orientală, de unde şi-a câştigat şi renumele de  „Suleyman de România”.  Artistul nu se află la prima căsătorie, el a divorțat în urmă cu trei ani de Mariana, cea care i-a cerut desfacerea căsătoriei în acel moment.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro