FOTO / Familia s-a mărit! Mihai şi Miki de la MPFM au făcut anunţul: „Împreună învingeţi tot!”

+3 click pentru
galerie

Mihai şi Miki Borviz © Arhivă

Mihai şi Miki de la MPFM sunt foarte fericiţi, mai ales de când aceştia au decis să formeze un cuplu. În familia lor, şi-a făcut apariţia un nou membru, foarte iubit şi adorat de cei doi.

Citeşte şi Miki de la MPFM, mesaj emoţionant pentru mamă, de 8 Martie! „Ţin la tine mai mult decât la orice fiinţă de pe pământ”

Mihai şi Miki Borviz, foşti concurenţi ai emisiunii „Mireasă pentru fiul meu”, s-au pozat într-o zi însorită de primăvară cu micuţul lor căţel în braţe. Şi că tot a venit vorba despre familie, Sheila, căci acesta este numele căţeluşului, este „copilul” lor.

Evident, nici susţinătorii şi admiratorii acestora nu au stat departe de tastatură şi le-au transmis imediat mesaje pentru a-i felicita, dar şi pentru a le ura o zi foarte frumoasă.

„Frumoşilor!”, „Sunteţi o familie superbă”, „O zi superbă vă doresc”, „În sfârşit vă mai vede lumea feţele, unde aţi stat ascunşi frumoşii mei? E tare drăgălaşă căţeluşa”, „Mă bucur că sunteţi bine, gurile rele să nu le mai ascultaţi, vedeţi-vă strict de iubirea voastră cu bune, cu rele. Împreună învingeţi tot”, sunt o parte din mesajele primite.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.V.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro