FOTO / Fără sutien, Andreea Marin i-a dat peste nas Mihaelei Rădulescu: "Nu o să mă facă cineva să..."

+3 click pentru
galerie

Sursa foto: Facebook

Andreea Marin a avut o apariţie superbă la o emisiune tv. Desigur, nici Mihaela Rădulescu nu s-a lăsat mai prejos. Prezentatoarea tv a strălucit, la propriu, într-o rochie lungă, cu alb şi roşu. Cât despre ţinuta fostei "zâne" a surprizelor a fost una îndrăzneaţă, aşa cum ne-a obişnuit până acum. Cele două dive şi-au aruncat din nou vorbe veninoase.

Andreea Marin a îmbrăcat o rochie elegantă, de culoare verde smarald şi cu o croială tare interesantă. Unul dintre punctele forte ale ţinutei era umărul stâng, care era la vedere, sugerând senzualizate. De altfel, odată cu asta s-a observat şi faptul că vedeta nu purta sutien. La un moment dat, Andreea Marin i-a făcut un compliment lui Cabral, iar Mihaela Rădulescu a intervenit.  Desigur, Andreea Marin a avut cuvintele la ea pentru replica prezentatoarei tv.

"Ştiam eu că numai pe el îl iubeşti", a spus Mihaela Rădulescu.

"Sunt fericită azi, Mihaela! Şi nu cred că cineva o să mă facă să-mi schimb starea.", i-a spus Andreea Marin Mihaelei Rădulescu.

Mihaela Rădulescu face mişto de Andreea Marin într-un mare stil! Diva de la Monaco a postat totul pe internet

Andreea Marin s-a născut pe 22 decembrie 1974, în Roman, județul Neamț. Fosta prezentatoare tv a fost căsătorită din 1995 până în 2000 cu Cristian Gheorghiță. În ianuarie 2006 Andreea s-a recăsătorit, cu Ștefan Bănică Junior, iar pe 15 decembrie 2007 a născut-o pe Ana Violeta, primul lor copil. După 7 ani de căsnicie, cuplul și-a anunțat divorțul pe rețeaua de socializare Facebook. Pe 19 decembrie 2013, Andreea s-a căsătorit civil cu Tuncay Öztürk, un fizioterapeut turc. După doi ani și nouă luni, mai exact pe 27 octombrie 2016, Andreea Marin a anunțat că divorțează de Tuncay Ozturk pe Facebook, așa cum a procedat și la despărțirea de Ștefan Bănică Jr.

D.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro