FOTO / Fata Cantincăi Roman s-a transformat dintr-o copiliţă într-o adolescentă sexy. Nu o să îţi vină să crezi cât de bine arată

Calina, fiica Catincăi Roman, s-a transformat peste noapte dintr-o fetiţă drăguţă într-o adolescentă sexz după care bărbaţii au început deja să întoarcă capul.

Chiar dacă nu are nici 16 ani, Calina este o fire foarte independentă care iubeşte să se întâlnească cu prietenii în cluburi şi să petrească spre disperarea mamei ei.

"Copiii sunt foarte diferiţi de noi. Mie mi-ar fi plăcut să fie ca mine. Ea este la o vârstă la care starea i se modifică foarte repede. Dar dacă avem conflicte, ele se rezolvă de la sine mai ales că în viaţa ei nu există o figură paternă. Aşa este mult mai greu", a spus Catinca Roman la un post TV.

Totuşi, Calina spune că îşi doreşte să fie independentă şi să facă ce vrea, dacă se poate fără ca mama ei să se supere pe ea. "Îmi place mult să ies cu prietenii, dar mi-e frică să exagerez pentru că mama mea se supără uşor şi vreau să o stresez", a spus Calina la un post TV.

Catinca Roman are o fată, Calina, cu dansatorul Petre Dumitrescu, cunoscut prin numele de scena "Bebe”, fost component al trupei de stripperi a lui Cornel Pasat. Cei doi s-au despărţit când Calina avea numai 8 luni, aceasta rămânând în grija Catincăi.

T.S

Citeşte şi:
Fata Catincăi Roman a jucat primul ei rol! Vezi despre ce este vorba!

Catinca Roman a vorbit despre căsătorie! De ce nu s-a măritat niciodată

Catinca Roman, despre statutul de mamă singură: "E o nebunie să creşti un copil aşa"

Catinca Roman, apariţie de senzaţie alături de fiica ei în club! Nu te-ai fi aşteptat să le vezi aşa


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro