FOTO / Fericire mare pentru Cosmin și Oana de la MPFM! Băiețelul lor a împlinit 4 luni. Te topești când îl vezi pe Kevin

+4 click pentru
galerie

Oana și Cosmin © Sursa foto: Facebook

Oana și Cosmin s-au cunoscut în casa ”Mireasă pentru fiul meu”, iar de atunci au rămas împreună. Din iubirea lor puternică s-a născut micuțul Kevin care a împlinit patru luni.

Cei doi foști concurenți de la ”Mireasă pentru fiul meu” sunt în culmea fericirii de când în viața lor a apărut Kevin. Micuțul a împlinit patru luni, iar cei doi părinți i-au transmis un mesaj. ”Patru lunițe pline de fericire și iubire alături de comoara noastră! Te iubim din tot sufletul!👪❤😘👶🎂🎉, a fost mesajul pentru băiețelul lor Kevin.

Oana și Cosmin locuiesc în Spania, iar acolo o duc foarte bine, iar cel mai important este că sunt fericiți împreună. Kevin le-a colorat viața celebrului cuplu de la ”Mireasă pentru fiul meu”.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU a fost un reality-show matrimonial, prezentat de Paula Chirilă şi difuzat pe Antena 1, care s-a terminat pe 4 martie. Emisiunea a ajuns la șase sezoane de succes și a ajutat zeci de foști concurenți să își găsească jumătatea. În finala ultimului sezon, după ce Alina a fost eliminată au rămas următorii concurenţi: Edith, Adriana, Georgiana, Mihaela, Mihai, Mădălin, Geo şi Petru.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.

D.S.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro