FOTO / Fiicele lui Vadim Tudor au făcut parastasul de doi ani: "Dacă vorbim despre loialitate şi respect ..."

+2 click pentru
galerie

Vadim Tudor şi fiicele © Arhivă

Fiicele lui Vadim Tudor, Lidia şi Eugenia, au vorbit într-o emisiune TV despre decesul tatălui lor, dar şi despre situaţia financiară şi locuinţa de la Bran. 

Lidia şi Eugenia Tudor au discutat într-o emisiune televizată despre situaţia financiară pe care o au, locuinţa de la Bran, dar şi despre parastasul făcut pentru Vadim Tudor. Fetele acestuia au declarat că sâmbătă s-au împlinit doi ani de la moartea tatăl lui, rămânând, totuşi, cu un gust amar din pricina aşteptărilor. 

"Am făcut în primul an exact aşa cum se cere, în fiecare an facem parastas de ziua lui şi sâmbătă am făcut de doi ani. Dacă vorbim despre loialitate şi respect, cu siguranţă biserica ar fi trebuit să fie neîncăpătoare. Şi nu mă refer la oamenii de rând, (...) ci mă refer la oameni pe care tata i-a ajutat şi cărora le-a aranjat o viaţă", a spus una dintre fetele răposatului. 

Din fericire, însă, situaţia financiară şi-a găsit, într-un fel, echilibrul în familia Vadim, dar cele două fete încă mai au anumite probleme cu recuperarea casei. 

"Situaţia (n.r. financiară) este una mai bună, pentru că am reuşit să plătim multe datorii. I-am plătit datoria Anei Birjan, care ne-a luat cei 45.000 de Euro, fără să facem nimic. Am plătit din banii câştigaţi la licitaţie mai multe datorii", a spus Lidia, una dintre fiicele lui Vadim Tudor.

"Casa e într-un proces cu unchiul nostru şi ceilalţi verişori. Noi l-am chemat la o mediere că nu vrem să ajungem în instanţă. Ei au refuzat să participe. Un proces pentru a ne recupera casa nu putem deschide, pentru că nu ne permitem taxa de timbru. (...) Este vorba despre 15.000 lei, dintre care 4.000 merg la executor şi avocat. Domnul Adi de la Vâlcea m-a sunat să-mi spună că îşi vrea banii înapoi", au adăugat fetele lui Vadim Tudor. 

Corneliu Vadim Tudor a fost un scriitor, politician și jurnalist român. Este fondatorul Partidului România Mare (cunoscut ca PRM) și membru al Parlamentului European.A fost discipolul scriitorului Eugen Barbu şi era cunoscut prin izbucnirile sale temperamentale.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.V.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro