FOTO / Fiul lui Adrian Mutu și al Sandrei Mutu a împlinit un an! Fiica cea mare a Briliantului, mesaj emoționant pentru frățior

+3 click pentru
galerie

Tiago, fiul lui Adrian Mutu și al Sandrei Mutu, a împlinit un an. © Instagram

Tiago, fiul lui Adrian Mutu și al Sandrei Mutu, a împlinit un an. Pentru a celebra momentul, fericiții părinți au aruncat o petrecere ca în familie, în grădina casei lor. Mesaje de la mulți ani au tot curs, inclusiv de la ceilalți copii ai sportivului.

Sandra Mutu a postat imagini din timpul petrecerii, unde se observă și minunatul tort primit în dar de micuț. În formă de tricou și cu o minge de fotbal lângă, pare un semn clar al drumului pe care Tiago îl va lua.

„Ai apărut în viața mea din motive știute doar de Dumnezeu... mi-a făcut un dar divin, pe tine, băiatul meu! Mulțumes că m-ai ales să îți fiu mămică! Te iubesc din toată inima mea! La mulți ani!” a scris Sandra Mutu.

Un mesaj emoționant a transmis și Adriana, fiica cea mare a „Briliantului” cu fosta soție, Consuelo.

„La mulți ani, Tiago. Te iubesc atât de mult și ești un mic îngeraș. Nu te-am întâlnit încă, dar te iubesc. Și mereu o voi face. Te voi proteja mereu și voi avea grijă de tine,” au fost câteva dintre cuvintele transmise de Adriana Mutu.

Tatăl ei i-a răspuns prompt, cu un mesaj la fel de plin de sinceritate.

„Mulțumesc, surioară mai are. Nu sunt suficient de mare încât să îți zic asta eu, dar o face tati pentru mine. Te iubesc chiar dacă nu te-am întâlnit încă și știu că o să ai grijă de mine și promit că atunci când voi crește, o să te apăr și o să fiu mereu aici pentru tine și pentru Maya,” a transmis fotbalistul.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro