FOTO / Florin Salam nu o poate uita pe Fănica. Gestul făcut de manelist te lasă fără cuvinte

+3 click pentru
galerie

Florin Salam o poartă în inimă pe Fănică, soţia sa care a încetat din viaţă © Facebook

Chiar dacă au trecut mulţi ani de când soţia sa, Fănica, a încetat din viaţă, Florin Salam nu a uitat-o şi nu o va uita vreodată. În semn de iubire pentru cea care i-a fost soţie, Florin Salam a postat o fotografie pe Facebook în care ţine în braţe poza cu cea care i-a dăruit primii doi copii.

Artistul are şi un mesaj emoţionant pentru Fănica, transmiţând că ea a fost jumătatea lui. Pe Facebook, Florin Salam a etichetat-o şi pe Roxana Dobre, actuala sa parteneră. În imaginea postată pe reţelele sociale, pe chipul lui Florin Salam se poatre citi durerea pierderii marii sale iubiri.

"Mi-ai luat, Doamne, jumătatea", a scris Florin Salam, alături de fotografia cu Fănică.

Artistul a primit şi comentarii la fotografia postată, fanii având doar cuvinte de laudă la adresa Fănicăi, fosta soţie a lui Florin Salam, care a încetat din viaţă.

"Acum ştii sigur că ai un Înger acolo Sus, care te iubeşte şi e lângă tine", "Fana este unicată ca femeie", "Te-a iubit, ai iubit-o şi va fi mereu lângă tine, e îngerul tau păzitor", "Dumnezeu să o ierte, tare bună fată. Îmi aduc aminte cu drag de ea, îmi cumpăra pizza. Dumnezeu să te ierte, Fănico, tare bună și de viață erai", sunt câteva dintre comentariile primite de la fani.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro