FOTO / Fosta soţie a lui Andrei Gheorghe, mesaj emoţionat în amintirea jurnalistului: "Ne gândim că ţi-ar plăcea şi ţie"

+3 click pentru
galerie

Petruţa Gheorghe © Facebook

Petruţa Gheorghe, fosta soţie a lui Andrei Gheorghe, a avut parte de o surpriză când a ieşit în curtea casei, care a emoţionat-o şi a făcut-o ca gândul să-i zboare imediat la bărbatul iubit. 

A doua soţie a lui Andrei Gheorghe, Petruţa Gheorghe, a postat în mediul online o imagine cu o floare, acolo unde a scris câteva rânduri în memoria regretatului jurnalist. De asemenea, Petruţa Gheorghe a venit cu o serie de explicaţii în susţinerea fotografiei. 

"S-a ițit o floare, ne gândim că ți-ar plăcea și ție...", a scris Petruţa Gheorghe. 

"Sunt nişte bulbi pe care i-am cumparat împreună din Olanda, vara trecută… sunt un fel de narcise nanice. Foarte frumoase și mirositoare", a fost răspunsul Petruţei Gheorghe după ce a fost întrebată ce floare este aceea. 

Andrei Gheorghe a murit la vârsta de 56 de ani. Realizatorul radio și TV a fost găsit în baia locuinței sale. Trupul lui Andrei Gheorghe a fost incinerat la Crematoriul Vitan Bârzești.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

A.G. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro