FOTO / Fostul soţ al Andreei Marin, apariţie şocantă! Cum a fos fotografiat Tuncay Ozturk!

+2 click pentru
galerie

FOTO / Fostul soţ al Andreei Marin, apariţie şocantă! Cum a fos fotografiat Tuncay Ozturk! © Instagram

Tuncay Oztur a reuşit să îşi surprindă prietenii din mediul virtual. Ipostaza în care a fost fotografiat fostul soţ al Andreei Marin a stârnit multe comentarii. 

Recent, celebrul fizioterapeut a postat pe contul său de pe o reţea de socializare o fotografie care a reuşit să capteze atenţia prietenilor din mediu on-line. În poza cu pricina, fostul soţ al „Zânei” apare cu faţa acoperită de o mască, semn că bărbatul se pregăteşte de zor pentru ziua de Halloween. Ba mai mult, Tuncay a ţinut într-o mână o coasă. Pentru a descrie ipostaza, turcul s-a folosit de un citat al celebrului William Shakespeare. „Hell is empty and all the devils are here -  Iadul este gol și toți dracii sunt aici”

Chiar dacă este musulman, se pare că fostul soţ al Andreei Marin e fascinat de sărbătoarea împrumutată de peste Ocean.  „Am venit să cumpăr pâine şi am dat peste nişte costume de Halloween... Le-am luat la probat, aşa de distracție”, a mai scris Tuncay pe reţeaua de socializare.  

Tuncay Ozturk este un fizioterapeut turc. El a fost căsătorit cu Andreea Marin. Cei doi au devenit soţ şi soţie pe 19 decembrie 2013. După doi ani și nouă luni, mai exact pe 27 octombrie 2016, „Zâna” a anunțat că divorțează de Tuncay Ozturk.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro