FOTO / Fratele Alinei Eremia a făcut ravagii printre domnișoare, în club! Avem dovada

+6 click pentru
galerie

FOTO / Fratele Alinei Eremia a făcut ravagii printre domnișoare, în club! Avem dovada © Facebook

Mircea, fratele Alinei Eremia, unul dintre cei mai promiţători artişti din noua generaţie, este pus, mai mult decât oricând, pe distracţie. Ca orice tânăr cu chef de viaţă, el profită din plin de zilele de vară şi face ravagii printre domnişoare. 

Mircea Eremia, fratele cunoscutei artiste Alina Eremia, candidează cu succes la titlul de „Casanova” de Dorobaţi. Recent, tânărul cântăreţ a ieşit alături de mai mulţi prieteni într-un renumit club din Capitală. Acolo unde, fără prea mult efort, fratele Alinei a frânt inimile reprezentantelor sexului frumos. Și, chiar dacă nu este unul dintre playboy-ii cu experiență, Mircea Eremia se poate considera, fără prea mari menajamente, unul dintre cei mai doriţi bărbaţi din lumea mondenă a Capitalei.

Mai exact, Mircea Eremia a fost surprins în ipostaze tandre cu câteva frumuseţi autohtone. De cum şi-a făcut apariţia în locaţia cu pricina, tânărul artist a stârnit atenţia domnişoarelor. Tinerele au apelat la tot felul de artificii pentru a-i întra în graţiile artistului. Iar cum „oferta” a fost una destul de generoasă, Mircea Eremia a profitat din plin de acest lucru. Tănărul a „zburat” din „floare în floare” fără să-i pese că fetele petreceau, aproape, una lângă cealată.

Succes în muzică, ghinion la facultate

În cariera muzicală, Mircea Eremia se bucură de un succes fantastic. Încă de la prima lui piesă, tânărul a avut priză la public. Solistul a ajuns rapid în topuri, iar faptul că e fratele Alinei Eremia l-a ajutat enorm. Piesa lui de debut, „Ilegal”, a strâns peste 10 milioane de vizualizări pe YouTube. În 2015, Mircea a avut cel mai bun debut muzical al anului. 

Dacă pe plan profesional a dus-o bine mai tot timpul, Mircea Eremia a avut probleme cu facultatea. Dornic să devină un nume în industria muzicală de la noi, tânărul şi-a neglijat studiile, iar acest lucru era să-l coste scump. Anul trecut, fratele Alinei a fost la un pas de a fi dat afară de la facultate. „Urecheat” de apropiaţi, Mircea Eremia a redresat situaţia.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram. Ne poti da follow aici.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro