FOTO / Fulgy a dat-o uitării pe fosta iubită! Ea este tânăra care a înlocuit-o rapid pe brunetă

+4 click pentru
galerie

Fulgy a înlocuit-o rapid pe fosta iubită © Facebook

Fulgy a rămas singur în urmă cu nici o săptămână, dar se pare că nu duce lipsă de afecţiune. Tânărul pare că deja se iubeşte cu o altă tânără şi că despărţirea de Ina nu îl afectează deloc.

După ce Ina a anunţat că s-a despărţit din nou de fiul Clejanilor, Fulgy a trecut la nivelul următor. Tânărul s-a afişat cu o altă femeie, în timp ce o ţine de mână în maşina lui, loc ocupat înainte de bruneta Ina.

Săptămâna trecută, fosta iubită a lui Fulgy nu numai că anunţa împăcarea, ci anunţa şi logodna cu mezinul Clejanilor. Înţelegerea a fost însă doar temporară, căci iată că cei doi s-au despărţit din nou, iar Ina este de domeniul trecutului.

Fulgy nu a promovat Bacalaureatul

Fulgy a făcut contestaţie după prima probă a Bac-ului, însă fără noroc, căci la Istorie a primit o notă şi mai mică faţă de cea iniţială. El reuşise să obţină prima dată 5,85 la Limba și Literatura Română, la Istorie 4.35, iar la Geografie nota 3,7. Apoi a primit o notă mai mare la Limba şi Literatura Română, adică 6,15. La istorie a primit 4,1, iar la Geografie a rămas cu acelaşi rezultat. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

S.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro