FOTO / Gabriela Cristea a tăcut cât a putut, dar acum i-a dat replica Mariei Constantin! Prezentatoarea, apariţie îndrăzneaţă

+4 click pentru
galerie

Gabriela Cristea şi Tavi Clonda urmează să devină părinţi de fetiţă. Maria Constantin şi Marcel Toader nu au încă un copil împreună. © Sursa foto: Facebook

Însărcinată în cel de-al treilea trimestru, Gabriela Cristea a avut o apariţie îndrăzneaţă la TV. Vedeta a purtat o rochie roz pal, care avea un crepeu sexy în partea din faţă.

În cadrul unei discuţii despre examentul dat de absolvenţii clasei a VIII-a şi a XII-a, vedeta a transmis un mesaj tuturor cuplurilor care au copii. Când au auzit cuvintele prezentatoarei TV, unii s-au gândit că sfatul e şi pentru Maria Constantin, femeia care e acum partenera fostului soţ al Gabrielei Cristea.

"Ce o fi, o fi! Baftă! (...). Cei care au copii, să se ocupe de copiii lor, mai ales cei care sunt au terminat clasa a opta sau dau bacalaureatul.", a spus prezentatoarea TV în cadrul unei emisiuni TV.

De altfel, Maria Constantin are un fiu din prima căsătorie, dar băiatul nu e crescut de ea, ci de fostul soţ.

Săptămâna trecută, Maria Cosntantin i-a făcut o urare la TV Gabrielei Cristea.

"(...). Eu nu am nicio treabă, nu o cunosc, nu am văzut-o în viaţa mea, să-i dea Dumnezeu multă sănătate aşa cum doresc la toată lumea, inclusiv la cei care nu mă plac. Sănătate la toată lumea, dacă toată lumea e bine, şi eu sunt bine. El îşi doreşte copii, pentru că, din prima clipă, noi, când ne-a cunoscut, chiar mi-a şi spus că-şi dorea o familie numeroasă, foarte mulţi copii, dar noi suntem mereu pe drumuri. (...). Acum e cu piscinele, lucrează la site-uri (...)", a mărturisit Maria Constantin în cadrul emisiunii "Agenţia VIP" de la Antena Stars.

Ulterior, Gabriela Cristea şi-a întrebat soţul de ce este supărat, iar el i-a răspuns.

"Mai sunt probleme la serviciu. Păi, să fim profesionişti. (...). Pentru că cei de acasă trebuie să ne vadă şi să ne audă cât mai bine.", a mărturisit Tavi Clonda.

"Lasă, dragă, că se rezolvă.", l-a liniştit Gabriela Cristea pe artist.

Gabriela Cristea (42 ani) este însărcinată şi va deveni pentru prima dată mamă, după ani de chin şi tratamente costisitoare. Fericită, dar precaută, Gabriela Cristea a mers la clinica specializată pentru a face Bitestul sau Testul de Screening pentru Anomalii Cromozomiale şi Sindromnul Down, care se realizeză în primul trimestru de sarcină. Conform surselor noastre, Gabriela Cristea și Tavi Clonda așteaptă să devină părinții unei fetiţe. Cei doi s-au căsătorit pe 30 aprilie 2015.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

D.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro