FOTO / Gabriela Cristea, la un pas SĂ SE PRĂBUŞEASCĂ înainte să apară la TV: "Era să îmi rup gâtul"

+4 click pentru
galerie

© Sursa foto: Facbook / Te vreau lângă mine

Gabriela Cristea a trăit câteva emoţii puternice cu scurt timp înainte să apară azi pe sticlă. Însărcinată pentru prima dată, prezentatoarea tv a povestit cum a fost la un pas să casă şi să accidenteze grav, după ce s-a împiedicat. 

După ce a povestit cum era să cadă, soţul Gabrielei Cristea i-a spus să fie mai atentă şi să nu se mai grăbească.

"Ce se întâmplă atunci când te împiedici? Când eşti nemăritată, se spune că te măriţi, dar când eşti căsătorită şi însărcinată? Nu e bine, era să îmi rup gâtul aici, în spate. Chiar era să îmi rup gâtul înainte să intru, m-am împiedicat", a povestit Gabriela Cristea în cadrul unei emisiuni.

În cadrul interviului, Gabriela Cristea a dat de înţeles că la anul va face nunta cu Tavi Clonda. Iar în aceeaşi zi, cei doi îşi vor creştina şi bebeluşul.

Gabriela Cristea (42 ani)  este însărcinată şi va deveni pentru prima dată, după ani de chin şi tratamente costisitoare. Fericită, dar precaută, Gabriela Cristea a mers la clinica specializată pentru a face Bitestul sau Testul de Screening pentru Anomalii Cromozomiale şi Sindromnul Down, care se realizeză în primul trimestru de sarcină. Conform surselor noastre, Gabriela Cristea și Tavi Clonda așteaptă să devină părinții unui băiat.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

D.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro