FOTO / Gestul sfâşietor făcut de familia Denisei în ziua înmormântării! Nu o pot uita! Imaginile care îţi dau fiori pe şirea spinării

+6 click pentru
galerie

Denisa Manelista este înmormântată astăzi © Facebook

Familia Denisei este pur şi simplu distrusă după ce cântăreaţa de numai 27 de ani s-a stins din viaţă. Gestul făcut de rudele ei la înmormântare arată cât de mult au iubit-o aceştia şi cum vor să îi păstreze vie amintirea.

Vezi şi: IMAGINI LIVE de la înmormântarea Denisei Manelista

Apropiaţii regretatei artiste se află în aceste momente la Ştefăneşti, acolo unde Denisa Răducu va fi aşezată în locul său de veci. Familia vedetei a făcut un gest care îţi dă fiori pe şirea spinării, în amintirea fetei lor care s-a dus mult prea devreme. Aceştia au aşezat, pe maşinile fiecărei persoane prezente la înmormântare, chiar şi pe cele ale presei, o fotografie cu Denisa din perioada în care aceasta o ducea şi se simţea foarte bine.

Vezi şi: Urlete de DURERE la căpătâiul Denisei Manelista! "Fata mea, fata mea..."

În casa natală a artistei se află familia regretatei cântăreţei, dar şi mai mulţi apropiaţi care suferă în urma pierderii tinerii vedetei. De asemenea, mai mulţi oameni de pază au ajuns la faţa locului pentru a se asigura că nu vor interveni probleme în cea mai tristă zi a rudelor Denisei.

Vezi şi: Ce s-a întâmplat la casa natală a Denisei, după ce a ajuns sicriul cu trupul cântăreţei! Din casă se aud strigăte de disperare

Denisa Răducu, DIAGNOSTICATĂ cu carcinom hepatocelular 

Denisa Răducu a fost diagnosticată cu carcinom hepatocelular şi, timp de câteva luni, a luptat cu boala cumplită, medicii făcând tot ce se poate pentru a o scăpa din ghearele morţii. De câteva zile, pe lângă tratamentele medicale specifice bolii de care suferea, Denisa a încercat și un tratament complementar, naturist pe care însă l-a întrerupt de ceva vreme, dar, din păcate, nici acesta nu a salvat-o.

Daca vrei sa fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te aşteptăm şi pe pagina de Facebook. Avem şi Instagram. Ne poţi da follow aici.

S.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro