FOTO / Iasmina, românca măritată cu cel care deţine Statuia Libertăţii, Baby Shower pentru bebeluş. A dezvăluit şi sexul copilului

+4 click pentru
galerie

Iasmina Milutinovici şi soţul său, Bradford Hill, Baby Shower pentru copil © Foto: Facebook

Iasmina Milutinovici, românca măritată cu cel care deţine Statuia Libertăţii, a pus la cale un Baby Shower de poveste pentru copilul din burtică. Iasmina Milutinovici urmează să nască în scurt timp, însă nu a ratat ocazia să facă şi celebra petrecere pentru bebeluş.

Odată cu Baby Shower-ul pentru bebeluş, Iasmina Milutinovici a dezvăluit şi sexul copilului. Dacă până acum era doar la nivel de supoziţie, ei bine, Iasmina Milutinovici a confirmat că urmează să aducă pe lume un băieţel. Decoraţiunile de la petrecere, toate în albastre, au dat-o de gol.

CITEŞTE ŞI: FOTO / Trece timpul, creşte şi burtica. Românca măritată cu cel care deţine Statuia Libertăţii arată fabulos înainte de naştere

Iasmina Milutinovici şi soţul său, Bradford Hill, sunt în culmea fericirii şi aşteaptă cu sufletul la gură să-şi strângă micuţul în braţe. În plus, soţul româncei este cu atât mai fericit, cu cât va deveni tată de băiat, mai ales că are doar fete din relaţiile anterioare.

Iasmina Milutinovici este originară din Timişoara. A terminat Facultatea de Științe Politice din Timișoara, apoi le-a cerut părinţilor permisiunea să plece în Statele Unite, acolo unde l-a întâlnit pe Bradford Hill. A fost remarcată rapid de acesta după ce a mers să se angajeze în firma sa. 

Dacă ţi-a plăcut articolul, te aşteptăm şi pe pagina de Facebook. Avem şi Instagram. Ne poţi da follow aici

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro