FOTO / Îl știi pe Prințul William, dar stai să vezi cum arată verișoara lui! Este model și "cea mai frumoasă membră a Casei Regale"

+6 click pentru
galerie

Lady Amelia Windsor, verișoară cu Prințul William și Prințul Harry. © Hepta

Pe Prințul William îl știe multă lume. Același lucru poate fi zis și despre soția sa, Kate Middleton, considerată de mulți cea mai frumoasă femeie a familiei regale britanice. Însă, Kate pare să fi fost detronată. Și, nu, nu de Meghan Markle!

Lady Amelia Windsor este o verișoară de gradul doi de-a Prințului William, a 36-a în linia de succesiune a tronului Marii Britanii. La vârsta de 22 de ani, este deja un model de succes, care a prezentat colecții ale unor case de renume.

Amelia Windsor este nepoata vărului Reginei Elisabeta, Prințul Edward, Ducele de Kent. Este verișoară de gradul doi cu William și Harry și o verișoară și mai distantă a Reginei.

Tânăra a stat mai mult în umbră, puțini oameni știind cine este, până în anul 2016, când a pozat pentru coperta unei reviste celebre. Într-un interviu din cadrul aceleași reviste, Amelia a fost descrisă ca fiind „cea mai frumoasă din Casa Regală”.

Cariera blondei pare să fie în directă ascensiune, Amelia aflându-se acum sub un contract cu agenția care le-a descoperit pe Kate Moss și Cara Delevingne, printre altele.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro