FOTO / Ilinca Vandici a anunţat sexul copilului: "Voi avea un băieţel"

+2 click pentru
galerie

Sursă foto: Instagram

Ilinca Vandici a anunţat în urmă cu câteva săptămâni faptul că este însărcinată, iar acum a dezvăluit şi sexul copilului pe care îl va avea împreună cu Andrei Neacşu. Peste puţin timp ei vor deveni părinţii unui băieţel.

Ilinca Vandici a dat marea veste astăzi, aceea că va fi mamă de băieţel. Vedeta are o relaţie cu Andrei Neacşu şi peste puţin timp vor deveni părinţii unui băiat. Ilinca a ţinut să facă publică această veste în cadrul unei emisiuni TV.

"Acum câteva minute am fost contactată telefonic şi am aflat sexul bebeluşului. Da, o să fie un băieţel. (...) O să îi prindem şi fundiţe albastre dacă o să fie nevoie. (...) Cert e că o să fie cel mai stilat bebeluş." a declarat Ilinca Vandici.

În urmă cu câteva săptămâni, Ilinca a anunţat că a a rămas însărcinată, ea şi iubitul au plecat din ţară să sărbătorească. Referitor la numele viitorului său băieţel, prezentatoarea a afirmat că va purta prenumele tatălui său, îl va chema Ioan.

Ilinca Vandici este o prezentatoare la o emisiune. Are 30 de ani. În prezent are o relaţie cu Andrei Neacşu şi de curând au anunţat că vor fi părinţi. Prezentatoarea tv va naşte în iulie.

C.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro