FOTO / Imagini FIERBINŢI cu BOMBA-SEXY care POZEAZĂ NUD peste tot pe unde călătoreşte

+8 click pentru
galerie

Sursa foto: Instagram

O fotografă poloneză stârneşte câte un "tsunami" de comentarii în lumea virtuală cu fiecare poză pe care o face publică. Şi asta pentru că în toate ea apare complet goală. Fie că e într-una dintre clădirile în care se cazează atunci când călătoreşte, afară: pe stânci, în mare, pe o super-maşină sau lângă nişte cai frumoşi, vedeta se lasă fotografiată în ipostaze care pe cât sunt de naturale, pe atât sunt de incitante.

În vârstă de 34 de ani, Magdalena Wosinska e urmărită pe contul ei de Instagram de 126,000 de oameni, care aşteaptă cu nerăbdare de fiecare dată postările vedetei. Şi, din câte se poate vedea în pozele urcate pe reţeaua de socializare de Magdalena, deşi e de profesie fotograf, se descurcă extrem de bine şi-n faţa aparatului de fotografiat.

"E destul de simplu: e veşnic. Nimeni nu ne poate spune cărei clase, grup aparţine când e vorba de nud", a declarat Magdalena în cadrul unui interviu acordat pentru "Foam Magazine" atunci când a fost întrebată de ce se lasă fotografiată în costumul Evei.

Magdalena Wosinska are 34 de ani. Fotografa căreia îi place să pozeze nud s-a născut în Polonia, iar în prezent locuieşte în Los Angeles.

D.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro