FOTO / Imagini incendiare de la piscină cu fundul "tunat" al Gabrielei Cristoiu! "Nici nu ştiu dacă mai pot să înot"

Sursa foto: arhiva

Gabriela Cristoiu, fosta iubită a lui Nicolae Mitea, şi-a pus de curând implanturi de silicoane în fund, iar acum rutina pe care o avea în fiecare zi are de suferit.

Pe Gabriela Cristoiu natura nu a dotat-o cu toate atuurile de sex simbol de la naştere. Şi cum fără un posterior bombat nu prea ai ce căuta în showbiz, tânăra a vrut neapărat să facă această operaţie. Dar acest lucru a venit şi el cu un preţ. Având în vedere că este o femeie activă , Gabriela a spus la un post TV că rutina ei zilnică are de suferit.

"Eu merg în fiecare zi la piscină, iar înotul acum este foarte dificil pentru mine. La fel ca şi statul pe canapea sau în maşină. Încă am dureri şi probleme mari. Practic, atunci când mă aşez, stau în mâini", a spus Gabriela la un post TV.

A fost însărcinată cu Mitea

În luna februarie a anului trecut, Gabriela urma să îi ofere lui Nicolae Mitea un copil. Însărcinată în luna a doua, tânăra a fost nevoită să renunţe însă la sarcină.

Citeşte şi

Imaginile pe care nu trebuie să le rateze niciun bărbat! Elena Marin a pipăit-o pe Gabriela Cristoiu în direct: "Recunosc, am uitat să-mi pun lenjerie intimă!"

Şi-a uitat lenjeria intimă acasă şi a venit la TV! Gabriela Cristoiu, fosta iubită a lui Nicolae Mitea, apariţie deşucheată în direct


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro