FOTO / Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le va vrea șterse! Cum arăta în urmă cu 20 de ani alături de Ștefan Bănică Jr.

+6 click pentru
galerie

Mihaela Rădulescu © Sursa foto: Facebook

Mihaela Rădulescu trăiește o poveste de dragoste intensă alături de Felix Baumgartner, cei doi sunt de nedespărțit în aceste momente. Înainte de toate să nu uităm că diva de la Monaco a fost căsătorită cu nimeni altul decât Ștefan Bănică Jr.

Imagini spectaculoase din apartamentul pe care Mihaela Rădulescu l-a împărțit cu soțul ei de la acea vreme, Ștefan Bănică Jr. au fost scoase de la naftalina. În anii `90, artistul era îndrăgostit lulea de Mihaela Rădulescu, așa că a luat-o de soție în 1994, iar după 5 ani și-au spus adio.

În urmă cu 20 de ani, Mihaela Rădulescu era complet naturală, bisturiul medicului estetician nu apucase să fie folosit pe ea. Cu părul decolorat, sprâncenele subțiri și complet nemachiată, diva de la Monaco este de nerecunoscut. Cu un zâmbet larg, Mihaela Rădulescu îi gătea lui Ștefan Bănică Jr., deși nu era o gospodină desăvârșită, preferând să mănânce la restaurant.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.

Sursa foto: unica.ro

D.S.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro