FOTO / Ioniță din Clejani, aşa cum nu l-ai mai văzut! În rochie şi pe tocuri la “Te cunosc de undeva!”

+5 click pentru
galerie

Sâmbătă, 10 octombrie, de la ora 20.00, la “Te cunosc de undeva!”, Margherita, Fulgi, Viorica și Ioniță din Clejani vor realiza o transformare totală într-o familie artistică nemuritoare – Boney M.

Experiența a fost una inedită pentru Ioniță care, pentru prima dată în viața lui, a îmbrăcat o rochie, s-a epilat pe piept și a încălțat pantofii cu toc.

“A fost cea mai inedită provocare din viața mea! Niciodată nu vreau să mai aud cuvântul dres. Acum am înțeles cât timp din viață își pierde o femeie în fața oglinzii, pentru machiat, coafat, aranjat. Cu ocazia asta, mi-am dat seama mult mai bine ce fac aici, în această emisiune, Marga și Viorica. Concluzia mea e foarte clară: Sunt foarte mulțumit că sunt bărbat și nu-mi voi dori niciodată să fiu femeie. Viața mea ca bărbat este mult mai ușoară decât a unei femei”, ne-a spus Ioniță Manole.

Cum s-au descurcat Clejanii în această ipostază, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 10 octombrie, de la ora 20.00, într-o nouă ediție a transforming show-ului “Te cunosc de undeva!”.

A.B.

Citeşte şi:

VIDEO / Lupta a fost strânsă, dar el e învingătorul! Adrian Enache, câştigătorul ediției de azi a emisiunii ”Te cunosc de undeva”

VIDEO / Margherita şi Viorica de la Clejani i-au ridicat de pe scaune pe juraţii emisiunii "Te cunosc de undeva"! Prestaţia de zile mari

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro