VIDEO / Irinel Columbeanu ar mai fi vrut un copil cu Monica Gabor: "Ar fi fost un avantaj pentru Irina"

+3 click pentru
galerie

Sursa foto: Facebook

Irinel Columbeanu a dezvăluit că nu i-ar fi părut rău să devină tătic pentru a doua oară. Este de părere că Irinuca ar fi crescut mai bine alături de un frăţior sau de o surioară, însă nu vitrigi, ci buni, născuţi de Monica Gabor, tot el fiind tatăl, nu Mr. Pink sau altcineva.  

După spusele lui Irinel Columbeanu, dacă pe timpul relaţiei sale cu Monica Gabor aceasta ar fi rămas însărcinată încă o dată, acesta nu ar fi spus nu celui de-al doilea copil, ci l-ar fi crescut alături de Irinuca. Nu vrea însă fraţi vitregi pentru fiica sa. 

"Nu m-am gândit, dar cred că ar fi un beneficiu pentru ea. Eu sunt singur la părinţi, la fel şi ea. Cred că ar fi fost şi un avantaj.(...)  Cred că ar fi fost un avantaj să nu fie un frate sau o soră vitregă." a declarat Irinel Columbeanu pentru Antena Stars.

În prezent, Irinel Columbeanu are o relaţie normală cu Monica Gabor, o sprijină şi pe ea şi pe Mr. Pink în afaceri. 

Monica Gabor s-a născut pe 8 ianuarie 1988 la Bacău şi este fotomodel. Ea a fost căsătorită cu omul de afaceri Irinel Columbeanu. Cei doi au divorţat în 2011. La scurt timp, cenuşăreasa din Bacău ajunsă divă de Bucureşti s-a stabilit în America, acolo unde ar avea o relaţie cu un chinez, Mr. Pink, fetiţa cuplului, Irina, rămânând în grija tatălui. Pe parcursul anilor, Monica şi-a vizitat rar fiica, motiv pentru care afaceristul a decis să meargă în SUA, împreună cu fetiţa, pentru o scurtă perioadă.

C.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro