FOTO / Israela a dat fuga la medicul estetician? A apărut la TV aşa şi a atras atenţia tuturor!

+2 click pentru
galerie

Israela în urmă cu câteva luni © captură video

Israela a dat fuga la medicul estetician? Cea mai recentă apariţie a ei într-o emisiune TV i-a pus pe gânduri pe oameni.

Dacă până acum Israela apărea cu pungi sub ochi şi riduri, astăzi a venit cu totul altfel. Are faţa netedă şi e complet schimbată. Machiată, cu părul foarte aranjat, Israela a apărut în platoul emisiunii "Agenţia VIP" altfel decât se aşteptau oamenii. 

Ca de fiecare dată, problema ei este reprezentată de Liviu. Ea vrea să îl găsească cu orice preţ pentru a-l ajuta, căci din informaţiile pe care le-a primit, fostul ei soţ nu este deloc bine şi are nevoie de ajutor.

Israela Vodovoz s-a căsătorit cu Liviu Arteni în 2008. Ei au format unul dintre cele mai noncoformiste cupluri din showbiz, dar diferența de vârstă nu a contat niciodată pentru ei și și-au continuat povestea de iubire, în ciuda criticilor celor din jurul lor. În mai 2016, Liviu Arteni a părăsit căminul conjugal, iar pe 14 decembrie 2016, cei doi au mers la un mediator, unde au semnat actele de divorţ. Israela s-a născut pe 11 noiembrie 1950.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro