FOTO / Îţi mai aduci aminte de Dănuţ de la MPFM? Uite ce face el la 3 ani de la terminarea sezonului IV

+6 click pentru
galerie

Dănuţ MPFM © Captură Video

Dănuţ s-a numărat printre concurenţii sezonului patru al show-ului Mireasă pentru Fiul Meu. Parcursul lui în cadrul emisiunii matrimoniale a fost unul extrem de controversat şi cu foarte multe răsturnări de situaţie.

Emisiunea Mireasă pentru Fiul Meu a oferit telespectatorilor momente frumoase, în care au fost formate cupluri care au rezistat în timp, dar şi momente controversate care au stârnit interesul şi comentariile celor de acasă. Unul dintre protagoniştii unor astfel de episoade a fost şi Dănuţ.

În perioada cât a fost în competiţia dragostei, Dănuţ a simţit bucuria de forma un cuplu. Cu toate acestea, nu toate au fost lapte şi miere pentru concurent. La un anumit moment al emisiunii, el s-a confruntat cu o problemă de imagine.  

Acesta a fost nevoit să clarifice situaţia prezenţei într-un show erotic unde era prezentă şi o cunoscută starleta porno. Pus în faţă cu trecutul, concurentul de la "Mireasă pentru fiul meu" nu a confirmat veridicitatea imaginilor expuse.

După ce a ieşit din competiţie, Dănuţ şi-a văzut în continuare de viaţă. În prezent, el este în Anglia. În ceea ce priveşte situaţia sentimentală, acesta este singur.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro