FOTO / Îţi mai aminteşti de Mădălina, fostă concurentă de la MPFM? E tare schimbată! Îi stă bine la braţul iubitului ei?

+4 click pentru
galerie

Mădălina, fostă concurentă de la "Mireasă pentru fiul meu", împreună cu iubitul şi animalul ei de companie. © Sursa foto: Facebook

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU. Mădălina, una dintre fostele participante ale reality-show-ului matrimonial, care a fost prezentat de Paula Chirilă, s-a schimbat destul de mult de când a fost în casa dragostei. Pe lângă forma sprâncenelor, care îi dau acum o altă expresie a feţei, tânăra şi-a schimbat şi look-ul: a oscilat între brunetă şi blondă.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU. În prezent, Mădălina, una dintre fostele concurente de la "Mireasă pentru fiul meu" trăieşte o frumoasă poveste de iubire cu un tânăr frumuşel, care, după cum se poate vedea în poze, trage din greu de fiare la sală. Cei doi par foarte fericiţi împreună, iar Mădălina e vopsită acum blondă. "Frumoasă fată! Mi-a plăcut de tine", "Vă potriviţi perfect" sunt doar două dintre comentariile pe care le-a strâns una dintre pozele făcute publice recent.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU. Mădălina e una dintre fostele tinere care au încercat să-şi găsească sufletul pereche în casa dragostei. Ea a participat la "Mireasă pentru fiul meu" în cel de-al patrulea sezon.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU a fost un reality-show matrimonial, prezentat de Paula Chirilă şi difuzat pe Antena 1, care s-a terminat pe 4 martie. Emisiunea a ajuns la șase sezoane de succes și a ajutat zeci de foști concurenți să își găsească jumătatea. În finala ultimului sezon, după ce Alina a fost eliminată au rămas următorii concurenţi: Edith, Adriana, Georgiana, Mihaela, Mihai, Mădălin, Geo şi Petru.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro