FOTO / Îţi vine să plângi când îi vezi! Doi foşti concurenţi de la "Mireasă pentru fiul meu" nu îşi mai încap în piele de fericire!

Sursa foto Facebook

Au venit în casa celui mai urmărit reality show matrimonial din România, "Mireasă pentru fiul meu" pentru a-şi întâlni jumătatea, iar viaţa lor s-a schimbat radical.

Alexandra şi Dragoş au descoperit iubirea împreună şi, după ce şi-au unit destinele la finalul primului sezon, la începutul acestui an au devenit părinţi, iar fericirea se citeşte pe feţelor.

Şi-a anunţat sarcina la "Mireasă pentru fiul meu"

În septembrie, anul trecut, Dragoş şi Alexandra au făcut publică sarcina, în direct, la "Mireasă pentru fiul meu", acolo unde povestea lor de amor a început."Am venit cu o veste bună. O să fiu tătic şi soţia mea viitoare mămică. Suntem fericiţi, o să avem un băieţel şi suntem cei mai fericiţi viitori părinţi", declara Dragoş în interviul acordat echipei "Mireasă pentru fiul meu".

"Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 12:00-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 14:00-16:00 şi 17:00-19:00. În rest, telespectatorii pot urmării show-ul, non-stop, pe AntenaPlay.

T.S

Citeşte şi:

Lacrimi la "Mireasă pentru fiul meu"! Ce s-a întâmplat în casă

ensiunea dintre fani a atins cote maxime! "Mireasă pentru fiul meu", în pericol?

Petru şi Cătălina, seară romantică! Se naşte o nouă idilă la "Mireasă pentru fiul meu"?

Ce dietă va ţine Andreea Mantea după ce va naşte! Secretul revenirii la silueta de vis!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro