FOTO / Iuliana Marciuc, surprinsă în compania unui bărbat șarmant: "Sunt lucruri care nu se uită!"

+2 click pentru
galerie

Sâmbătă și duminică, Iuliana Marciuc și Adrian Enache sunt la cuțite! Bătălia pentru stabilirea titilului de cel mai priceput bucătar se dă la „Star Chef”, emisiune  difuzată de Antena Stars de la 12:00.

Cum telespectatorii au fost obișnuiți, și de  această dată dezvăluirile invitaților lui Nicolai Tand și-ai Mariei Simion vor fi sarea  și piperul edițiilor. Maria va profita de faptul că o are lângă ea pe Iuliana Marciuc și va afla cine este bărbatul șarmant alături de care a surprins-o la mall în urmă cu ceva timp. „Era prima mea iubire”, povestește Iuliana Marciuc.

„A fost chiar emoționant. Chiar m-am gândit că, uite, sunt lucruri care nu se uită, pentru că a fost o perioadă  foarte frumoasă. Am avut o relație platonică. Eu eram în clasa a XII-a și pe atunci, în  clasa a XII-a, relațiile erau platonice, în cele mai multe cazuri”, își mai amintește Iuliana.

Tot ea va spune că nu este o femeie posesivă. „Nu m-am uitat niciodată în telefonul cuiva, în corespondența cuiva, n-am spart nicio adresă de mail și mi se pare că te umilești, în primul rând, tu, ca femeie și că poți găsi acolo tot felul de lucruri care să te dezorienteze de-a dreptul”, declară ea.

Adrian Enache consideră că femeia este „o minune”, însă îi ia ceva timp să își amintească prima iubire. „Prima mea iubire cred că s-a consumat pe la cinci ani”, spune el. Ce anume a făcut solistul, telespectatorii vor afla urmărind emisiunea „Star Chef”. Nu a mai văzut-o însă de atunci și nici nu mai știe nimic de ea. De ce crede el că femeia poate fi înmuiată dacă bărbatul îi preia din prerogative și dacă a plâns vreodată în fața unei femei, sâmbătă și duminică, de la 12:00, la „Star Chef”.

A.B.

Citeşte şi:

Se căsătoresc? Iuliana Marciuc, despre nunta cu Adrian Enache după 20 de ani de relaţie: "E o sărbătoare"

VIDEO / Iuliana Marciuc, desfigurată de tristețe! Ce se petrece cu iubita lui Adrian Enache?

VIDEO / Gesturi obscene în public! Aşa ceva nu se face ! Imagini care trebuie cenzurate! Adrian Enache prins în ofsaid de paparazzi!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro