FOTO / "Jessie nu-i aşa urâtă". Comentariul Oanei Matache a stârnit un val de controverse pe internet

+4 click pentru
galerie

Oana Matache a glumit pe reţelele sociale, iar fanii au reacţionat © Instagram

Oana Matache a împărtăşit cu fanii săi un colaj de fotografii cu un bebeluş în patru ipostaze, fiecare cu o glumă aparte. O fană a crezut că este fetiţa sa şi i-a scris un comentariu în care o felicită pentru felul în care sunt realizate fotografiile.

Oana Matache, sora Deliei i-a răspuns imediat, spunând că fetiţa din imagine nu este fiica sa, ci o poză luată la întâmplare de pe internet, precizând că fetiţa ei este mai frumoasă. Acest comentariu a stârnit un val de reacţii, mai mulţi internauţi transmiţând că nu ar trebui să spună acest lucru, fiecare copil fiind frumos în felul lui.

"Dezamăgesc, dar n-am făcut-o eu. Iar aia mica nu e Jessie, Jessie nu-i aşa urâtă", a scris Oana Matache.

"Nu e frumos să spui că e urâtă, orice copil e frumos în felul său, sunt nişte îngeraşi. Unele femei îşi doresc să aibă copii "aşa urâţi" şi nu pot avea. Baftă cu Jessie a ta frumoasă", "Niciun copil nu este urât!", "N-am văzut vreodată bebeluşi urâţi, cam urâţel ce ai spus", i-au scris câteva fane.

Oana Matache a ţinut să precizeze în urma comentariului pe care l-a făcut că a fost o glumă şi că nu este răutăcioasă.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro