FOTO / Justin Timberlake, declarație emoțioantă pentru fiul lui la Premiile Oscar! Soția lui arată spectaculos, la șase luni de când a născut

+3 click pentru
galerie

sursa: hepta

 Justin Timberlake și-a făcut apariția în această noapte alături de soția sa, Jessica Biel, care a născut în urmă cu numai șase luni. Artistul i-a făcut băiatului său cea mai frumoasă urare în fața camerelor.
Artistul a pășit pe covorul roșu alături de soția sa. Cântărețul a devenit anul trecut tată, iar acest lucru pare că îi priește pe toate planurile.


"L-am avut pe fiul nostru în urmă cu 6 luni și chiar și acum suntem într-o ceață de proaspăt părinți. Pentru mine a fost o oportunitatea extrordinară să mă reconectez cu lumea muzicii și a filmului. O mare pare din muzica mea nu este pentru copii, să îi țineți departe de muzica mea. Cea mai mare inspiratie a mea ca artist este fiul meu. El m-a alimentat toată această perioadă", a declarat Justin Timberlake, înainte de decernarea Premiilor Oscar.
La numai jumătate de an de când a născut, Jessica Biel arată senzațional și s-a afișat cu mândrie la brațul soțului său, actorul și cântărețul Justin Timberlake, care va cânta la Gala Premiilor Oscar 2017.

Gala premiilor Oscar 2017! Totul despre cea de-a 89-a ediţie a celui mai așteptat eveniment, pe www.spynews.ro

Justin Timberlake s-a născut pe 31 ianuarie 1981, în Memphis, statul americanTennessee. Pe numele său adevărat, Justin Randall Timberlake, starul este un cântăreț de muzică pop, compozitor, producător muzical, dansator, om de afaceri, filantrop și actor.
În 2012, Justin Timberlake s-a căsătorit cu Jessica Biel. Cei doi au împreună o un băiat, pe Silas Randall Timberlake.

S.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro