FOTO / Laura Cosoi, momente emoţionante de la nunta sa: “Când am deschis ochii, Cosmin era lângă mine cu inelul“

+4 click pentru
galerie

Foto Facebook

Laura Cosoi a povestit cum s-a căsătorit cu Cosmin Curticăpean, dar şi cum a decurs acest eveniment. Vedeta a avut parte de cea mai frumosă surpriză din viaţa sa.

Laura Cosoi a povestit multe detalii din viaţa sa personală în cadrul emisiunii „Refresh by Oana Turcu“. Numele soţului său a fost rostit de multe ori de aceasta
„În primul rând el este un bărbat inteligent şi mă simte foarte bine. Este foarte ancorat în trăirile mele. Noi petrecem foarte mult timp împreună şi ajungem să discutăm aproape orice lucru tocmai pentru că îi pot spune şi lucrurile pe care altora nu le-aş spune. Ştiu că dacă aş fi în impas, el ar ştii să ne scoată de acolo“ a spus vedeta zâmbind despre soţul său.

Vedeta a povestit şi cum a decurs nunta lor
„Cosmin mă ştie foarte bine şi mi-am dorit să facem iniţial o nuntă mică, dar apoi am decis altceva. M-a cerut o la o biserica în Iaşi unde eram împreună cu sora mea şi cumnatul meu. Eram cu ochii închişi şi mă rugam. Deodată am auzit melodia noastră. Când am deschis ochii, Cosmin era lângă mine împreună cu familiile noastre. Avea şi inelul cu el. (...) Cosmin a organizat totul în chiar ziua aia tocmai ca să nu se afle şi să facă o surpriză. În dimineaţa aia şi-a sunat părinţii să vină de la Târgul Mureş“ a declarat aceasta referitor la marea surpriză pe care i-a făcut-o Cosmin.

Laura Cosoi are 34 de ani, este o actriţă apreciată, ce a fost îndragită de public în special datorită apariţiei în serialul "La Bloc", în care a jucat alături de Dana Rogoz. A avut o relaţie cu Smiley, iar în prezent este căsătorită cu Cosmin Curticăpean.

C.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro