FOTO / Laura Cosoi, tu eşti? Vedeta a apărut la un eveniment cu cea mai bizară coafură pe care ai văzut-o vreodată

+4 click pentru
galerie

Foto Facebook

Laura Cosoi şi-a făcut apariţia la un eveniment monden, iar toată lumea a început să îşi dea coate atunci când au remarcat întreg look-ul vedetei.

Invitată la un recent eveniment monden, Laura Cosoi a impresionat pe toţi cei prezenţi atunci când şi-a făcut apariţia. Vedeta a purtat ceva total neaşteptat. Ţinuta sa atrăgea toate privirile fără să vrea.
Vedeta a ales să poarte o rochie de blugi scurtă în faţă şi lungă în spate, fără o formă bine definită. Aceasta părea ruptă la întâmplare şi foarte şifonată. Acest articol vestimentar îi lasă la vedere perechea de pantaloni scurţi pe care o purta. Chiar şi aşa, vedeta nu s-a sfiit deloc de aparatele de fotografiat şi nici de ochii celor prezenţi.

Nu doar rochia a atras atenţia asupra sa, ci şi coafura destul de ciudată pe care a ales să o poarte la acest eveniment monden. Are părul prins într-un coc foarte înalt şi subţire, iar bretonul îl are şuviţe, suviţe întinse pe faţă. Această imagine a ei este total diferită faţă de celelalte apariţii ale sale. În imagini se poate observa întreg look-ul său.

Laura Cosoi are 34 de ani, este o actriţă apreciată, ce a fost îndragită de public în special datorită apariţiei în serialul "La Bloc", în care a jucat alături de Dana Rogoz. A avut o relaţie cu Smiley, iar în prezent este căsătorită cu Cosmin Curticăpean.

C.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro