FOTO / Libertatea e dulce, dar premiul nu le strică! Andrada și Valentin revin în casa "Mireasă pentru fiul meu"?

+3 click pentru
galerie

Sursa foto: Facebook

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2017. A trecut o săptămână de când au părăsit casa dragostei, iar în afara ei, Andrada şi Valentin îşi continuă povestea de iubire începută în faţa camerelor de filmat. Iar din fotografiile care au apărut pe internet cu cei doi se poate deduce decizia pe care au luat-o în legătură cu eventuala lor întoarcere în competiţie.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2017. Andrada şi Valentin, foşti concurenţi de la MPFM 6, au decis să plece din competiţie în urmă cu o săptămână. Iar când au luat această hotărâre, ei au cântărit bine şi faptul că vor pierde din start premiul de 200.000 de lei pus în joc. Recent, Andrada a postat pe o reţea de socializare trei fotografii în care apare alături de logodnicul ei. Tânăra şi Valentin, foşti participanţi ai reality-show-ului matrimonial, au ieşit în oraş cu nişte prieteni. Ei s-au fotografiat şi la restaurant, dar şi în alte locuri ca nişte îndrăgostiţi. Cât despre reîntoarcerea în casa dragostei... pare că nici nu se gândesc la acest lucru.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2017. În urmă cu trei zile, Paula Chirilă le-a spus participanţilor că trebuie să se decidă cine-şi va uni destinele în gala finală a emisiunii "Mireasă pentru fiul meu". Câştigătorii celui de-al şaselea sezon al reality-show-ului matrimonial vor câştiga premiul în valoare de 200.000 de lei. Deşi e o sumă frumuşică, Andrada şi Valentin au renunţat să lupte pentru ea.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2017. "4 martie se apropie vertiginors. Astăzi concurenţii trebuie să se hotărască, să ia o decizie pentru o viaţă. Cine se căsătoreşte? Cine vrea să-şi împartă iubirea sau să şi-o înmulţească prin oficializarea în faţa ofiţerului de stare civilă, astăzi trebuie să se hotărască. Mâine vor merge la analizele pentru certificatul medical prenupţial. Concurenţii îşi pot împărţi iubirea la doi, pot să o înmulţească cu doi şi pe 4 martie mai pot aduna şi un premiu substanţial de 200.000 de lei.", a declarat Paula Chirilă în cadrul reality-show-ului matrimonial.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2017 este un reality-show matrimonial, prezentat de Paula Chirilă şi difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 11:15 - 13:00 şi 14:00 - 16:00, iar sâmbata de la 14:00 - 16:00 şi de la 17:00 la 19:00. În rest, telespectatorii pot urmari show-ul, non-stop, pe AntenaPlay.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro