FOTO / Lidia Buble, însărcinată?! Burtica nu a putut să treacă neobservată la filmări

+2 click pentru
galerie

sursa: Instagram

Lidia Buble susţine cu ardoare că încă nu este momentul pentru ca în viaţa ei şi a lui Răzvan Simion să apară un copil, dar burtica o dă de gol. În ultima fotografia a cântăreţei, acest lucru sare uşor în evidenţă.
Lidia Buble a declarat de mai multe ori că va avea un copil abia după căsătorie. Cea mai recentă poză a artistei de la filmările "Next Star", însă, contrazice acest lucru. Burtica ei se poate vedea în rochiţa strâmtă, lucru care a făcut-o şi pe o fană să-şi pună câteva semne de întrebare în cazul unei posibile sarcini.
"Lidia, eşti însărcinată?", a întrebat o internaută.
Lidia nu a răspuns, dar dacă acesta este adevărul, ar fi o veste minunată. În orice caz, burtica poate avea această formă şi din cauza rochiei în dungi verticale, care scoate orice formă în evidenţă.

Lidia Buble şi Răzvan Simion au o relaţie confirmată după ce, în vara lui 2015, Răzvan Simion a anunţat că s-a despărţit de soţia sa, Diana, după 15 ani de mariaj. Cei doi au împreună doi copii, o fată şi un băiat. Lidia Buble este din Deva, are nouă fraţi şi face parte dintr-o familie de penticostali.
S.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro