FOTO / Lili Sandu, te-ai uitat în oglindă? Apariţia jenantă a vedetei

+2 click pentru
galerie

Lili Sandu / Sursa foto: Instagram

Lili Sandu este una dintre cele mai sexy vedete din România, dar aceasta a şocat la ultima sa apariţie. Vedeta are sprâncenele nepensate şi nu s-a jenat deloc să le arate fanilor o imagine cu ea într-o aşa ipostază.  

Vedeta Lili Sandu răpeşte privirile de fiecare dată când apare. Are un corp bine proporţionat, însă se pare că o mai dă şi în bară. Renunţă de cele mai multe ori la machiaj şi apare naturală, aşa cum se trezeşte dimineaţa.

Recent, vedeta a încărcat o imagine pe una dintre reţelele de socializare în care apare în maşină, iar în prim plan apare ea, cu faţa nemachiată şi acolo se poate vedea foarte uşor că nu are sprâncenele pensate. Nici tunse nu sunt. Le are foarte groase, şi chiar ciufulite. Vedeta a avut chiar şi aşa un mesaj pentru fanii săi. 

"Să aveţi un weekend minunat" a scris vedeta în descrierea pozei.

Chiar dacă a apărut cu sprâncenele nepensate, vedeta a primit peste 2.500 de aprecieri la poză.

Lili Sandu este o cântăreaţă şi actriţă în vârstă de 37 de ani. În anul 2000 a devenit componentă a trupei Trinity, alături de care a cunoscut succesul şi a intrat în atenţia publicului. În 2014 a fost co-prezentatoarea emisiunii "Dansează printre setele", alături de Victor Slav.

C.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro