FOTO / Loredana Chivu, mesaj pentru fostul iubit? "Singur"

+3 click pentru
galerie

Loredana Chivu, mesaj © Instagram

După ce a încercat să îşi pună capăt zilelor în locuinţa sa din Popeşti-Leordeni, Loredana Chivu pare să retrăiască posibila separare de Mihai Colesnicov. 

În urmă cu câteva zile, Loredana Chivu a înghiţit un pumn de somnifere, cauza fiind posibila infidelitate a fostului iubit. Din fericire, tentaiva blondinei nu şi-a atins scopul. 

Citeşte şi: Fostul iubit al Loredanei Chivu, primele declaraţii despre tentativa de sinucidere a blondei

Recent, Loredana Chivu a postat în mediul online un mesaj care arată faptul că, uneori, singurătatea este cea mai bună soluţie de "calmare a rănilor sufleteşti". 

"Cel puternic este mai puternic când rămâne singur", a scris Loredana Chivu. 

Cel mai probabil, conform mesajului postat de blondină, relaţia cu Mihai Colesnicov a luat sfârşit, asta dacă este să analizăm dimensiunea şi accentuarea cuvântului: "singur".

Reamintim că Loredana Chivu a încercat să se sinucidă vineri, 13 aprilie. Blondina a înghiţit un pumn de somnifere, însă a fost găsită la timp de mama sa. Motivul tentativei de sinucidere este reprezentat de posibila infidelitate a fostului iubit, Mihai Colesnicov. Bărbatul este acuzat de faptul că a înşelat-o pe Loredana Chivu cu prietena sa cea mai bună. În prezent, Loredana Chivu încearcă să depăşească drama emoţională prin care trece. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.G. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro