FOTO / Loredana Chivu, poză cu bebeluşul: "Visul meu cel mare"

+2 click pentru
galerie

Loredana Chivu © Instagram

Vestea că Loredana Chivu ar fi însărcinată a luat cu asalt pe toată lumea! Din informaţiile primite de spynews.ro, blondina ar fi în a 12-a săptămână de sarcină. 

În urmă cu trei săptămâni, Loredana Chivu şi-a postat pe o reţea de socializare o fotografie cu un bebeluş, alături de o descriere care o dă de gol cu privire la sarcină.

"Planuri. Copil. Visul meu cel mare", a scris Loredana Chivu. "Ce drăguţ! Ce mai aştepţi! Vrei să ne spui ceva! Ce dulce e! Super frumos!", i-au scris prietenii.

Conform unei informaţii primite pe info@spynews.ro, Loredana Chivu ar fi însărcinată în 12-13 săptămâni şi e foarte fericită, dat fiind faptul că a fost surprinsă în câteva magazine cu articole pentru bebeluşi.

"Eram într-o minivacanţă. Soţul a plecat în străinătate, l-am condus la aeroport. Fiind în Bucureşti am ieşit cu o prietenă în mall. Eu am mers la mai multe magazine pentru bebeluşi. Pur şi simplu am văzut-o acolo pe Loredana Chivu, era cu o prietenă, nu ştiu cine e, şi am auzit-o în cabina de probă, lângă cabina în care eram eu. Acolo a contactat-o cineva, nu ştiu cine, şi a spus că nu vrea să scape de copil şi deja are 12 sau 13 săptămâni. Asta am auzit", a declarat pentru spynews.ro sursa. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro