FOTO / Mădălin, fost concurent la MPFM, s-a împăcat cu fosta iubită! Ipostaze tandre între cei doi

+9 click pentru
galerie

Mădălin, fost concurent la "Mireasă pentru fiul meu" © Foto: Instagram

Mădălin, fost concurent la "Mireasă pentru fiul meu", la ceva timp după ieşirea din competiţie, s-a împăcat cu fosta iubită. Dragostea lor ţine să le-o arate tuturor. 

Nu şi-a găsit iubirea în show-ul matrimonial, dar a revenit la fosta iubire. Mădălin, căci despre el este vorba, a încercat în casa iubirii o relaţie cu Ana Maria, însă nu a fost nimic serios.

La ceva timp după ce a ieşit din competiţia "Mireasă pentru fiul meu", Mădălin s-a întors în braţele fostei iubite, Georgiana. Se pare că cei doi sunt mai îndrăgostiţi ca niciodată. Postează des în mediul online fotografii cu ei, în ipostaze care mai de care. În unele se sărută cu foc, în altele se îmbrăţişează.

Se pare că au rezolvat toate problemele pe care le aveau şi au decis să reia relaţia. Au lăsat totul în urmă şi au pornit împreună la drum. 

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU a fost un reality-show matrimonial, prezentat de Paula Chirilă şi difuzat pe Antena 1, care s-a terminat pe 4 martie. Emisiunea a ajuns la șase sezoane de succes și a ajutat zeci de foști concurenți să își găsească jumătatea. În finala ultimului sezon, după ce Alina a fost eliminată au rămas următorii concurenţi: Edith, Adriana, Georgiana, Mihaela, Mihai, Mădălin, Geo şi Petru.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici. 

C.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro