FOTO / Mădălina, soţia lui Dan Badea, a aruncat bomba! Când vor deveni părinţi pentru prima oară

+3 click pentru
galerie

Dan Badea şi Mădălina © Foto: Facebook

Dan Badea și Mădălina se vor căsători astăzi religioas. Deja au început pregătirile pentru marele eveniment, iar mireasa a declarat că abia aşteaptă să devină mamă. 

Mădălina, care va îmbrăca în curând rochia de mireasă, a dezvăluit că d-abia aşteaptă să aibă primul copil. Şi ea şi Dan vor ca în curând să aibă o fetiţă. 

"Abia aştept să vina şi a treia persoană, să vină şi un pitic. Ne dorim amândoi un copil. Ne dorim amândoi o fetiţă. Poate la anul vă invităm la botez." a spus Mădălina pentru Antena Stars. 

Aşadar, cei doi se gândesc să conceapă cât mai repede copilul, pentru ca la anul să facă altă petrecere de pomină. 

A fost dragoste la prima vedere pentru Dan Badea

„În Vama Veche ne-am cunoscut.  Era început de seară, eu eram la un bar pe plajă, eram cu nişte prieteni şi el cu Edi. Şi s-a împrietenit cu prietenii mei mai întâi, pentru că şi-a dat  seama că nu o să aibă nicio şansă. Erai cea mai inabordabilă? Eu aşa am fost dintotdeauna. Mi-a făcut toţi prietenii să râdă şi toţi erau.. se declarau fanii lui.   Ne-am făcut o mare gaşcă şi în momentul în care ne-am întors în Bucuresti, aceea gaşcă  a rămas unită.  Ne-am apropiat încet, încet, în timp ce ne întâlneam”, povestea Dan Badea acum câteva luni.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

C.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest