FOTO / Mai sexi de atât nu se putea la 45 de ani! Crina Matei, mai ceva ca la majorat

+4 click pentru
galerie

Sursă foto: Captură Antena Stars

Crina Matei este sexi chiar de ziua sa de naştere. I-a avut alături pe cei mai buni prieteni de la care a primit cele mai frumoase cadouri.

Pe 21 decembrie este ziua de naştere a Crinei Matei. Nici de ziua sa nu a renunţat la apariţiile sexi. Aceasta a ales să poarte la petrecerea ei o rochie albă, care îi lăsa la vedere umerii, dar şi picioarele.

Rochia pe care a purtat-o a făcut-o pe aceasta să fie în centrul atenţiei mai ales că este chiar ziua sa de naştere. Aceasta a împlinit 45 de ani, chiar înainte de sărbătoarea de Crăciun. Toţi prietenii i-au fost alături şi a primit zeci de cadouri care mai de care din partea acestora.

Cadoul special l-a primit însă din partea iubitului său, Bogdan Zamfir, însă vedete nu a vrut să dezvăluie despre ce este vorba

„Mi-a făcut cadou ceva...doar între doi. E ceva practic, asta pe lângă urări frumoase, urări de bine.“ a spus aceasta în direct la Antena Stars.

Crina Matei s-a născut pe 16 decembrie 1971, în Bucureşti. Ea este o actriţă şi cântăreaţă îndrăgită din România. A prezentat emisiunea "Cei mai frumoşi ani" de la Antena 1. Acest proiect a inspirat-o să scoată un album ce cuprinde melodiile fredonate în emisiune, iar "Din cei mai frumosi ani" este un concept original semnat Crina Matei şi Marius Mihalache, proiect ce a fost lansat pe piaţă în 2006. Acesta trăit o poveste de dragoste tumultoasă cu Marius Mihalache, care s-a sfârşit în 2009, după ce în presă ar fi apărut speculaţii că artista ar fi fost implicată într-o relaţie cu alt bărbat. În prezent, Crina Matei preferă să evite apariţiile publice alături de noul ei partener şi îşi doreşte să îl ţină departe de lumina reflectoarelor.

Vedeta trăieşte o frumoasă poveste de iubire alături de un manechin de 23 de ani. Bogdan Zamfir şi artista s-au cunoscut vara acesta la o prezentare de modă, acolo unde el a defilat pe podium.

C.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro