FOTO / Mămica Marina Dina nu mai poate cu gemenii săi: "Am nevoie de mai mult somn"

+3 click pentru
galerie

Sursa foto: Instagram

Marina Dina îşi petrece mai tot timpul alături de gemenii săi. Nu mai are timp deloc pentru ea şi se plânge că nu se mai poate odihni. Acum este şi o perioadă şi mai dificilă, cei mici au făcut colici.  

Ba la plimbare, ba la băiţă, ba la joacă, Marina Dina este tot timpul alături de gemenii săi, Aria şi Zia. Acum vedeta d-abia se mai poate odihni deoarece cei mici au făcut colici, o boală specifică bebeluşilor.

Vedeta a încărcat astăzi pe una dintre reţelele de socializare o imagine în care a vrut să transmită un mesaj despre starea ei din ultimul timp.

"Nu mă pot decide dacă am nevoie de o îmbrăţişare, şase shot-uri sau două săptămâni de somn. (...) Am nevoie de mai mult somn. (...) Avem colici la dublu, nu prea reuşim să dormim" a scris Marina Dina în postarea ei recentă.

Mămicile care o urmăresc au fost de acord cu ea şi o compătimesc.

"Ştiu cum e. Şi la single e greu." a scris femeia.  

Fosta asistentă tv, Marina Dina, şi-a dorit mult un copil şi a făcut numeroase tratamente pentru a-şi vedea visul împlinit. Vedeta are o relaţie de trei ani cu un tânăr pe nume Radu Morar, zis şi Murfatlar. Marina Dina s-a retras din lumea televiziunii în anul 2010, când a demisionat de la emisiunea "Răi da' buni", unde a fost asistentă. Pe 4 ianuarie 2017, vedeta a născut gemeni, pe Aria şi Zia.

C.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro